top of page

Pozvánka na Sparing camp 2019

Vážené karatistky, karatisté, sportovní přátelé,

registrace pro letošní SPARING CAMP byla spuštěna a tím nám dovolte Vás pozvat na další sportovní akci Sparing Camp v Českých Budějovicích, který se koná 23. – 24. listopadu 2019 v Českých Budějovicích. Díky Vám a vaší radosti z karate se ze Sparing Campu stala unikátní akce mezinárodního významu. Naposledy se nás v Českých Budějovicích sešlo na 347 karatistů ze 41 klubů, 6 států Evropy a Izraele. Věříme, že i tento podzim se pro nás všechny stane opět svátkem karate a sportu vůbec.

Letošní Sparing Camp bude opět unikátní, a to především proto, protože se bude konat na dvou místech současně. Připravili jsme 8 tatami pro zápasy kumite a dvě tělocvičny s více než 280 m2 plochy pro trénink kata.

Přijeďte tedy 23. a 24. listopadu do Českých Budějovic a trénujte, zápaste a změřte síly s těmi nejlepšími karatisty nejen z České republiky. Zápasy kumite budou probíhat pod dohledem rozhodčích ČSKe s licencemi EKF, WKF a ČSKe. Tréninky kata budou probíhat pod vedením zkušených trenérů jakými jsou například Iva Keslová či Miro Sližík.

Pozor, pro letošní rok jsme z důvodu lepší organizace a hladkého průběhu kempu omezili kapacitu míst na 300 míst pro KUMITE a 100 místo pro KATA. V současné době máme přislíbenou účast závodníků ze Slovenska, Maďarska, Itálie, Rakouska, Izraele, Slovinska a ČR. Neváhejte se včas registrovat na www.sparingcamp.eu.

S pozdravem Bc. Miroslav Hýsek

Hlavní trenér TJ Karate České Budějovice

ZPĚT NA KARATE BLOG
bottom of page